Kialakult a végső dalmezőny, amely február 22-én, vagyis most szombaton küzd meg az Eurovíziós Dalversenyre jutásért. Mint A Dal honlapjáról kiderül, a következő versenyművek valamelyike hangzik majd el Koppenhágában:

A műsor honlapját mellesleg nemcsak az ilyen hírek, hanem az olyan, parádés mondatszerkesztések jellemzik, mint a következő: „És [Fenyő Miklós] esetében az „élő legenda” egyáltalán nem túlzás, hiszen a Made in Hungária című dalt az életéről forgatott filmben őt alakító Szabó Kimmel Tamással közösen adta elő”. A legszórakoztatóbb szekció a zsűrit bemutató négy oldal, ahol ilyeneket olvashatunk: 

Csiszár Jenőről: „2014-ban is zsűritag, epébe mártott pennával??? Majd meglátjuk”. (Itt nézhet screenshotot, ha valami történne.)

Rákay Philipről: „Legnépszerűbbek ezek közül a magyar kultúra kiemelkedő művészeivel készített klasszikus portré beszélgetései, valamint színházi talk-show estjei. A legemlékezetesebb beszélgetések könyv formájában is megjelentek; mind a Ketten, mind a Ketten a korzón című kötet best seller lett.” (Itt nézhet screenshotot, ha valami történne.)

Kovács Katiról: „Zenei stílusát számos műfaj alakította, a rock és beat zenétől kezdve a dzsessz, blues, az operán[6] keresztül a klasszikus popzenei stílusig egyaránt.[7] ” (Itt legalább látszik, hogy a Wikipediáról másolták.) (Itt nézhet screenshotot, ha valami történne.)

Rúzsa Magdiról: „2013-ban az M1 A Dal című eurovíziós dalválasztó műsornak az zsűritagja volt.” (Itt nézhet screenshotot, ha valami történne.)

A műsor sajtóilletékeseitől már érdeklődtünk, hogy ki írta a műsor honlapján olvasható, a zsűrit és az előadókat bemutató szövegeket, illetve terveznek-e változtatni rajta – választ egyelőre nem kaptunk. Mindenesetre a műsornak mindjárt vége.