Megérkezett a villába a munkahéttel együtt villapénz, amit természetesen mindenki a maga módján próbált hozzájutni. Viki például egyszerűen lopott egy csomót a kedves tanárként viselkedő főnöktől, Aurelio pedig 20 villakrajcár ellenében a rá jellemző módon meglengette a pöcsét Viki előtt. Ezért aztán bárki fizetne!

Ez volt még

  • Mivel ugye dolgozni kell, a lányok karkötőt fűztek. Iza jól láthatóan életében először dolgozott. Cuki Zsófi szerint viszont relaxáló érzés volt karkötőket kötni, de hát ezen senki nem lepődik meg, mint ahogy azon sem, hogy nem tud számolni: “Magammal 95%ig vagyok megelégedve, mert tíz karkötőt terveztem, de csak kilencet sikerült megcsinálnom.”
  • A munka szó hallatán is kiakadt Józsi, neki kukoricát kellett morzsolni, és azonnal hólyag lett tőle a kezén. Szegény Józsi, egy idő után késsel próbálta morzsolni, később pedig új pénzszerzési módszerhez folyamodott, és védelmi pénzt akart szedni Zsófitól.
  • Viki a villa Robin Hoodja: “Ami pénzt ellopok, azt mindig szét fogom osztani szerintem” – árulta el terveit.
  • A pénzt a boltban költhették el, ami elég drága volt, úgyhogy Krisztián ígéretével ellentétben mégsem vett semmit új szerelmének, Izának, hanem inkább elküldte dolgozni.

Hozzátenne valamit? Tegyen!

Kövessen minket a Facebookon is!