Terrence Davidson, Nicki Minaj korábbi személyi fodrásza beperelte az énekesnőt – írja a BBC. A 30 millió dolláros (6,8 milliárd forintos) kereset lényege, hogy sok parókát Davidson gyártott Minajnak, miután 2010 után együtt dolgoztak, és Minaj ezeket saját designként adja el. Korábban a két fél közös parókavállalkozást is indított. Minaj nem kommentálta a pert.

Davidson azért is mérges, mert visszautasított egy valóságshow-ajánlatot Minaj képviselői miatt, akik rábeszélték, hogy majd ők ketten csinálnak egy sajátot. Nem történt semmi, és szép lassan elkezdték elszigetelni Davidsont. Ő 2013-ban abbahagyta a közös munkát, kiszállt Minaj csapatából, és most pénzt akar.

Ügyvédje, Christopher Chestnut állítja, Minaj hírnevét ügyfele póthajai is megalapozták. Ezután érdekes érveléssel állt elő: "Az ügyvédei bonyolíthatják ezt, de nem kell intellektuális-szerzői jogi vitába bocsátkoznunk. Ez alapvető amerikai erkölcs. Nicki Minaj hazudott ennek az embernek és átverte őt" – mondta az ügyvéd, azt pedig majd a bíróság eldönti, melyik az erősebb érv.