Alec Baldwin a New York magazinban jelentette be, hogy elege van, feladja, és visszavonul – írja a Just Jared. A színész szerint New York városa megváltozott, és már annyira elege van az elmúlt hónapokból, illetve abból, hogy homofóbnak nevezték, hogy visszavonul a nyilvánosság elől.

Az 55 éves színész a viszonylag hosszú cikkben leginkább mosdatja magát még a tavaly novemberi incidens miatt, mikor lebuzizott egy lesifotóst, akinek konkrétan azt mondta: „Faszszopó buzi vagy”. Baldwin az eset után bocsánatot is kért, ám most mégis ezt írja a New York magazin hasábjain: „Nem érzem magam rosszul miatta. Hazudott a feleségemről. Bár sokan azt mondják, hogy ez a sztársággal jár, nem értek velük egyet. Egy újságírónak nem szabadna hazugságot írnia. Ha New Yorkban lett volna, az indulat hevében a szart is kivertem volna abból az emberből."

Baldwin még amiatt is kesergett egy sort, hogy mostanában nagyon megváltozott az élet New Yorkban, ahol már hetvenes évek óta él, és nagyon zavarja, hogy már nincs ott magánélete. „Ezennel búcsút mondok a nyilvánosságnak. Ebben éltem 30 évig. Végeztem vele."

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!