Miután senki sem rabolt rá a Való világ versenyzőjének, Józsinak a harcsájára, és a csaja is hiányzott, szombaton kicurükkolt a realityből. Forró ölelések fogadták őt otthon a Fókusz riportja szerint. Józsit az RTL Klub meg hazakísérte Békéscsabára, ezt nézheti meg az alábbi videóban, lejjebb pedig szövegesen is elmeséljük, mi történt.

"Királyként jöttem be, és megyek haza" – mondta kijövetele után a VV kemény csávója, aki végig barátnője, Barbi (polgári nevén Kolarowszky Barbara) után sírt. A Fókusz szerint a Villában lévő kapcsolatok borították ki, miközben neki kint volt a csaja, akivel nem találkozhatott, leszámítva a Valentin-napot, amikor bevitte őt az RTL. Józsi elmondta a riportban, "lehet támadni, lehet lenézni", az őt nem érdekli. A stábra is rácsapta a stábra az ajtót, amikor a barátnőjével beszélt.

Gyúrós Józsi először békéscsabai nagyszüleit látogatta meg, nagyapja ölelgette, miközben sírt. "Örültünk a döntésének" – lelkendezett a nagyanya. Ezután következhetett a barátnő, aki dettó nagyon-nagyon örült, sőt a leeendő anyósék is a sztár nyakába borultak. "Nagyon örülök neki, nagy meglepetés volt, nagyon vártam már" – mondta Barbara, akinek a szemében Józsi így is nagy ember marad. A miénkében is.