Március hatodikán indul újra a Szálka című műsor, amiről csak annyit mondunk, hogy a Bagi-Nacsa duóhoz köthető. Az M1-en főműsoridőben futó szórakoztató műsor egyik jelenetén akadt ki a Bereczki-Szinetár házaspár, állítólag alaposan kifigurázták őket - írja a Bors.

„Szinetáréknak annyira nem tetszett az előadás, hogy azt sem akarták, hogy adásba kerüljön. A televízió nem vállalta a konfliktust a színészekkel, így a produkció ment a süllyesztőbe" – mondta a lapnak egy meg nem nevezett informátor.
A tényt megerősítette Ferenczi Orsolya, a  volt házaspár menedzsere is. „Valóban született egy ilyen produkció, és tény, Zoli és Dóra véleménye nem egyezett meg Iván és Olivér elképzeléseivel, így a műsor nem kerül adásba." – fejtegette Ferenczi. Azért mindenkit megnyugtatunk, a felekben nincs harag, maradt a jó viszony .

Érdekes viszont az MTVA döntése, mely a házaspár reklamációja után egyszerűen úgy döntött, nem adja le az ominózus paródiát. „Valóban behívták őket egy személyes beszélgetésre, látták a róluk szóló paródiát, és kérésüket, hogy nem szeretnék adásban látni, méltányoltuk. Ez a döntés azonban nem zavarja meg a munkát, mert több hétre előre dolgozunk."  – mondta Lencsó Rita a köztévé szóvivője. 

Jó tudni, hogy nem lehet műsort letiltani, mert Magyarországon elvileg szabad véleménynyilvánítás van, ráadásul közszereplőként többet kell tűrni, mint egy átlagembernek, fejtette ki Hyross Virág ügyvéd a lapnak. Perelni persze lehet, de letiltani nem. Ezek szerint a páros valamiért igen fontos a köztévének, hogy ezt is megtették miattuk. Vagy promó az egész.