Lassan követhetetlenné  válik Pákó és családjának bonyolult élethelyzete, most pedig egy új feljelentés színesíti az életet. A Blikk mai híre szerint az exsogórnőnek lett elege a férfiből, aki évek óta él a lakásában.

A történet szerint Oludayo Babarinde Lapite (Pákó), három éve beköltözött Magosi Edina zuglói lakásába, és azóta nem fizet sem rezsit, sem bérleti díjat.

„Amikor a húgom, Ágica terhes lett, megengedtem, hogy beköltözzön Pákóval a vadonatúj lakóparki lakásomba, amelyet bankhitelre vettem. Pákó kérlelt, hogy bejelentkezhessen, mert mint bevándorlónak állandó lakcím kell neki" – mesélte a nő. 

Aztán megromlott a kapcsolata Ágicával, a férfi mégis maradt a lakásban. Szerződést kötöttek, havi 100 ezer forintban állapították meg a bérleti díjat + rezsi. A férfi állítólag nem fizetett, már másfél milliós közösköltség-tartozást halmozott fel. Áram fél éve nincs a lakásban, annak ellenére,hogy ezt elvileg a főbérlőnek kéne biztosítania.

A volt sógornő és Pákó anyósa végül rendőröket hívott, de azok nem tudtak mit csinálni, így távoztak. A két nő erre lakatost hívott, hogy nyissa ki az ajtót. Pákó erre kijött a lakásból, és rugdosott, húzta a nő haját, és a volt anyóst is bántalmazta. Az eset vége, hogy a nő kedd reggel a Fővárosi Törvényszéken könnyű testi sértésért feljelentette egykori sógorát. A férfi állítólag gyerekének anyját is bántalmazta, még együttélésük idején. Pákó nem kívánt nyilatkozni a lapnak.