A VV6 mai összefoglalójának csúcspontja az volt, mikor a Gyúrós Józsi helyett beköltözött herelengető Ádám és az elcseszett szemöldökű Zsófi angolul beszélgettek egymással. Vagy valami olyasmi. Olyan csodás mondatok hangzottak el Zsófi szájából, mint például: "I had bárányhimlő, and I had műtét." Illetve: "How many fekvőtámasz do you?" Majd ráfeküdt Ádámra, és azt mondta a lány: "De most nagyon nehéz vagyok, mert tele vagyok pisivel." Ádám már ennek a testi kontaktnak is nagyon örült, a riportszobában el is mondta további terveit a lánnyal kapcsolatban: "Az angoltudásommal nem nagyon tudnék csajozni, de egy fújatás az jó lenne." Ha az elképesztő, idegennyelvű párbeszéd érdekli, indítsa el az alábbi videót.

Ezek történtek még:

  • Viki felhúzta magát azon, hogy senki sem takarít, és emiatt Zsófit hibáztatta, mivel a lány az eheti villamester. Végül mindenki elkezdett idegből takarítani, Zsófi pedig ennek annyira megörült, hogy gyorsan kivasalta a haját, és kiégetett belőle egy komplett tincset.
  • A vasárnap esti párbajra készülve egy kérdezz-felelek feladatból óriási üvöltözés lett, mindenki nekiugrott Charlotte-nak, aki elkezdte tagadni azt, hogy márpedig ő nem kérkedett azzal a játék elején, hogy 500 pasival lett volna.
  • Krisztián és Aurelio megszívatta Zsófit, és beadták neki, hogy korábban szellemet idéztek és még egy pohár is megmozdult. Még lefekvés előtt cérnát kötöttek a lány paplanjára, majd este, miután beadták neki a szellemsztorit, lehúzták róla a takarót.
  • Ádám úgy érezte, ha már ilyen jó a hangulat, akkor tovább fokozza azt, ezért felült egy székre, és egy öngyújtó segítségével begyújtotta a fingját.
  • Iza ettől ráébredt, hogy neki Krisztián kell, úgyhogy gyorsan hozzábújt a hajdúsági fiúhoz, és ismét csókolóztak egy jót.