„Nem szűkölködött, de nagy vagyona sem lehetett, mert láttam, milyen kis tétekben játszik. Nem viselt sem aranyat, sem bundát. Gyerekkoromtól ismertem Zsuzsit, de a házán kívül nem voltak nagy értékei, csak szívében a színház szeretete" – mondta a Blikknek Zana József Csala Zsuzsa állítólagos 100 milliós vagyonáról. A 75 éves színész kisgyerekkora óta ismerte Csala Zsuzsát, Zana édesanyja abban a Megyeri úti óvodában dolgozott, ahova Csala Zsuzsa kiscsoportba járt. Zanát megrendítette pályatársa halálhíre, nyugtatót vett be, annyira kiborult.

„Zsuzsi délutántól késő estig játszott; imádta nézni a cseresznyéket, a körtéket, és újra boldog kislányként örült, ha a „félkarú rabló" nyerő csilingelését hallhatta. Amikor betiltották a játékgépeket, az utolsó örömét is elvették, mert gyűlölt már tévét nézni. Sokszor panaszolta, hogy a rengeteg öldöklés és az utcáról összeszedett „amatőr színészek" látványa erősíti egyre csak mélyülő depresszióját." 

Csala Zsuzsa állítólag rózsadombi villájának eladásával 120 millió forint vagyonra tett szert, és ebből vásárolta budakalászi házát. A színésznő nem élt nagy lábon, lakásában értékes műkincseket, festményeket tartott, miközben a lapok arról írtak, hogy anyagi gondjai vannak. Kollégái kizártnak tartják, hogy több milliója lett volna, Straub Dezső és Nyertes Zsuzsa szerint szerény körülmények közt élt Csala Zsuzsa. A 81 éves színésznő február 22-én hunyt el.