A Bors hetek óta Bajor Imre betegségéről cikkez, de, hogy pontosan mi baja, még nem írták le. A lap most Bajor volt feleségét, Hámori Eszter színésznőt kérdezte arról, hogy van gyermekei apja.

A család Bajor Lili szalagavatóján tudta meg, hogy mennyire beteg a színész. Bajor botra támaszkodva jelent ugyanis meg az eseményen. Hámori saját bevallása szerint nem sokat tud exe állapotáról, és ha nem így lenne, akkor sem mondana semmit. „ A mi családunkat is derült égből villámcsapásként érte a hír, hogy Imre beteg" – tette hozzá.

Elmondása szerint csak a lányuk szalagavatóján derült ki, mekkora a baj. Hámori erről így számolt be: „Majdnem megnyílt alattam a föld, amikor megláttam, hogy Imre egy botra támaszkodva jön be a terembe. A látvány sokkolta a gyerekeket és engem is. Nem voltunk erre felkészülve."

A színésznő azt tartja feladatának, hogy istápolja a gyerekeit, és drukkoljon volt férjének. Közös gyerekeik 17 és 18 évesek, és nehéz feldolgozniuk, hogy apjuk ennyire elesett.

A cikkből az is kiderült, hogy a szalagavató után azonnal kivették a gyerekeket 5 napra az iskolából, akik Fülére utaztak, hogy együtt legyenek az apjukkal. Több nem fért bele, mert most kezdődik az érettségi és felvételi időszak. „Mindenesetre készenlétben vagyunk. Ha jön a telefon, hogy Imrének segítségre lenne szüksége, egy tál levesre, vagy csak egyszerűen arra vágyna, hogy a gyerekeivel legyen, mi azonnal indulunk. Ennél többet nem tehetünk" – mondta Hámori Eszter.