A Blikk azt írja, hogy a négy és fél éves börtönbüntetését töltő Damu Roland megtagadta húgát, és nem akarja azt sem, hogy meglátogassa őt a lány, aki testvérei közül egyedül tartja vele a kapcsolatot.

„Régebben nagyon jó kapcsolatban voltunk. Iszonyatosan fáj lelkileg, hogy idáig jutott. Nagyon hiányzik. Szeretnék bemenni hozzá, de nem hajlandó behívót küldeni. Még levelet sem tudok írni neki, mert nincs kapcsolattartónk. Nemcsak azoknak a nevét adta le, hogy ki látogathatja, hanem azokét is, kik írhatnak neki. És én nem vagyok köztük. Két és fél éve beszéltünk utoljára. Nagykállóban feküdtem a kórházban, amikor felhívott telefonon. A testvérei közül velem beszélt utoljára. Azóta sem keresett. Én próbálnám keresni, de nem tudok mit tenni, ha nem akar beszélni és találkozni velem" – mondta Damu húga, aki Nyírábrányban él anyjával, és betegsége miatt pszichiátriai kezelésre szorul.

Nemrég derült ki, hogy Damu nem csak Palácsik Tímeát, de a saját anyját is megverte, az asszony megtagadta fiát, és úgy tudni, hogy lányához hasonlóan ő is beteg.