Szirupos hollywoodi történetnek lehetnek szemtanúi a Szombat Esti láz nézői - tájékoztatott a Blikk arról, hogy Gregor Bernadett kezét élő adásban fogja megkérni Szarvas Attila. Ha szerencsénk van, akkor nemsokára a 41 éves Gregor gömbölyödő hasáról fogunk cikkezni. Nézzük részletesen a nőnapi hírt.

A művésznő sorszerűnek érzi a találkozását Szarvassal. „Még nem vagyok terhes, de mindketten nagyon szeretnénk kisbabát, kislányt remélünk. Persze felmerült bennem, mi lesz, ha azalatt fogan meg, amikor tart még a műsor, de nem hinném, hogy ez gondot jelentene. Ha a közönségnek tetszik, amit csinálunk, akkor az áldott állapot ellenére sem fogjuk abbahagyni a táncolást. Ismerem már annyira a testemet, hogy tudjam, mit bír, elég strapabíró nőnek tartom magam." - nyilatkozta a díva.

Szerencsére a vőlegény, Szarvas Attila is megszólalt:  „Úgy tervezem, a táncparketten, élő adásban  kérem meg Berni kezét, hiszen szeretném, ha hozzám jönne feleségül. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy hosszasan jegyben járjunk, ezért az a vágyam, hogy minél hamarabb összeházasodjunk, és akkor valóban igazi család leszünk" - részletezte.

A tavasszal induló műsorban a zsűrit Keleti Andrea és Esztergályos Cecília, Csonka András és Jáksó László alkotja majd.