Rossz hír ezen a napos reggelen. A Bors információi szerint Sipos F. Tamás és a Republic zenekar viszonya csöppet sem tökéletes. Sipos az Exoticot hagyta ott a Republicért, aminek sokan nem örültek. 

„A napokban hallottam, hogy viharfelhők gyülekeznek a Republic felett. Állítólag Sipos F. több alkalommal olyan állapotban jelent meg a próbákon, hogy nem tudott százszázalékosan teljesíteni. Ezt a fiúk egy idő után nem nézték el neki" – nyilatkozta a szokásos közeli, ám meg nem nevezett ismerős.

A lap megkérdezte Sipos F.-et, aki nem cáfolt, csak annyit mondott,hogy nyilatkozat kiadására készülnek. A Republic Bódi László, Cipő halála után keresett új énekest a zenekar élére.

Frissítés:

A Republic a szerkesztőségünkhöz jutatott el egy nyilatkozatot, melyben a következő áll: „A Republic zenekar tájékoztatja a közvéleményt, hogy a Bors című újságban megjelent cikkel kapcsolatosan sem tegnap, sem korábban semmiféle nyilatkozatot nem adott. Kedves Hölgy rajongóinkat, olvasóinkat szeretettel köszöntjük a nőnap alkalmából!"