horoszkóp

Ábrahám Edit háztartásbeli és élvezi

2014.03.09. 09:35

A Barátok közt-öt otthagyó színésznő 16 év után először próbálhatja ki, milyen az élet folyamatos szövegtanulás nélkül. Angolt tanul, főz, háztatást vezet, és nagyon élvezi mindezt. „Szerencsére a leállás után azonnal jött a karácsony, az ünnepek, úgyhogy akkor meg sem éreztem, hogy tizenhat év után egyszercsak vége szakadt valaminek. Ott volt a család, a sok elfoglaltság. Azóta pedig már hozzászoktam, hogy nincs Barátok közt, és bevallom, nagyon jól érzem magam a feszített tempó nélkül” – mondta a Blikknek Ábrahám, aki színpadi szerepeket szívesen vállalna.

„Napi sorozatot készíteni iszonyatos pörgés. Folyamatos szövegtanulás, állandó munka és készenléti állapot. A tizenhat év alatt elfáradtam. És nem akartam megvárni azt a pillanatot, amikor már nem szeretem csinálni, mert ha az ember már nagy erőfeszítések árán megy be reggel dolgozni, az a munkájára és esetleg az egészségére is kihat. Nem szerettem volna eddig eljutni. Nagyon szép időszak volt, szerettem Claudiát alakítani, de azt mondják, a csúcson kell abbahagyni” – tette hozzá a színésznő, akit férje természetesen támogat döntésében.

„Jelenleg háztartásbeli vagyok, vagyis a havi bevételből hiányzik az az összeg, amit eddig a Barátok közt révén én is beletettem. De sikerült a férjemmel úgy csoportosítanunk az anyagiakat, hogy ez ne okozzon túl nagy problémát.”