Megtörtént a VV6 negyedik kiválasztása, a lakók ezúttal is mindenféle taktika nélkül rakták arra a jelüket, akivel a legkevésbé szeretnének együtt élni. A lakók megint egy új játékost küldtek ki, úgyhogy Ádámnak kell szerdáig eldönteni, kivel akar párbajozni majd jövő vasárnap. Az ok leginkább annyi volt, hogy nagyon zavarja őket az, hogy ő csak másfél hete van bent, ők pedig mér ott szívnak majdnem két hónapja.

Lezárult mellesleg az iskolahét is, ezért vizsgáznia kellett a szereplőknek. Több dolog is történt, de a legjobbat azért kiemelnénk: Charlotte szerint ly-vel kell írni a papagáj szót.

Ez volt még az iskolahét zárásán

  • Sikerült a történelem során először megbukni az iskolában: Zsolt nem készül fel, ezért a líra témában csúnyán elcsúszott. A legjobb jegyeket Cuki Zsófi kapta. Zsolt pótvizsgára sem akar különösebben felkészülni: “Hát majd meg fogom tanulni, mi az a rím, persze” – háborodott fel kötelezettségein.
  • A tanárok előtt vizsgáztak a lakók “A vizsgán két dolog számít. Az egyik az, hogy mit tudsz, a másik pedig, hogy milyen kivitelezéssel tudod, hogy nézel ki” – foglalta össze Aurelio a vizsgázás lényegét, aki szerint a jó haja fél jegyet hozott neki. A szájhős nagyon büszke volt például arra, hogy tudta, Darwin nem ősember volt.
  • Ádám úgy érezte, hogy felkészült irodalomból, hiszen például el tudta volna mondani, hogy az elé rakott vers hány soros.

Van véleménye? Mondja el itt!

Kövessen minket a Facebookon is!