Vasárnap este, A Nagy Duett színpadán jelentette be Hien, hogy felvették a Berklee Egyetemre, ami állítólag a világ egyik legjobb egyeteme. A Berklee College of Music padjait olyan sztárok koptatták már, mint például Sting, a Blikk információi szerint pedig az éves tandíj cirka 7,2 millió forintot kóstálna, ha a magyar énekesnő nem lenne ösztöndíjas. De az.

"Még el sem hiszem, hogy tényleg megtörtént. Ráadásul ami a legnagyobb dolog, hogy ösztöndíjat is kaptam, így nemsokára elkezdem azt az iskolát, ahova mindig is járni szerettem volna. Itt van a könnyűzenei képzés legjobbja, ahol ráadásul nemcsak ének vagy hangszer szakon lehet tanulni, de az üzleti részében és mindenféle egyéb háttérdolgokban ki tudom képeztetni magam. Nagyon boldog vagyok, ez volt életem eddigi legjobb születésnapi ajándéka" - lelkendezett az énekesnő,  aki a felvétel ideje alatt töltötte be a huszadik életévét és jelen hírek szerint három évre hagyja el az országot az iskola miatt. 

A műsortól most Radics Gigi és Hujber Ferenc búcsúzott, pedig a színész azt ígérte a következő adásra, hogy Robbie Williams bőrébe bújik. Radics kicsit örült is a hírnek, hiszen így nem kellett megcsókolnia Hujbert.