Minek?

Schwarzenegger az After-School All-Stars-ra hívja fel így a figyelmet: a program célja, hogy a gyerekek iskola után értelmes tevékenységeket folytassanak, és ne bűnözők áldozatává váljanak, hanem például sportoljanak.

 Emlékeznek arra, amikor Arnold Schwarzenegger a tankján sütött szalonnát, egy irdatlanul nagy húsos szendvicshez? Na, ezt az égig érő menőséget sikerült most egy újabb videóval megfejelnie. Mint a Redditen írja, az utolsó kampányvideót készítette az After-School All-Stars programjához, egy másik felhasználó javaslata alapján. A lényeg: aki tíz dollárt befizet a jótékonysági alapjába, az egy amerikai kisgyerek kétnapi programjáról gondoskodik – másrészt, ha ezt péntekig megteszi, akkor nyerhet vele egy közös tankozós kalandot.

Igen, ez pont az, mint aminek hangzik: a nyertes találkozik Schwarzeneggerrel Los Angelesben, beül a tankjába, és mindent szétzúznak ketten, ami csak szembejön. Mindent. Így.

Update: valaki egy kommentben felvetette, hogy ebből kéne egy filmet csinálni, Tanks For Nothing címmel. Valami más pedig trailert készített hozzá. Íme.