A Blikk azt írja, hogy a valóságshowmacsó Berki Krisztián cégét megtalálták a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) a listáján, a végrehajtással érintett cégek között.

A lap úgy tudja, hogy 2011. szeptember 21-én a NAV hátralékkezelési osztálya végrehajtást rendelt el Berki cége ellen, a cégbíróság pedig kényszertörlési eljárást indított a társaság ellen, mert a cég a székhelyén, telephelyén és fióktelepén nem található, a társaság képviseletére jogosultak személyek lakóhelye meg ismeretlen.

Beri Krisztián mostanában a herevasalása miatt, illetve azért került be az újságokba, mert indult az amerikai Arnold Classic nevű fitnesz- és testépítő versenyen, vagy azért, mert épp 30 millió forintot tapsolt el egy nap alatt, de nem mindig ilyen kellemes az élete. 2013 augusztusában derült ki például, hogy a bíróság kimondta, Berki laza 42,5 millió forinttal károsította meg a magyar másodosztályban focizó Dunakanyar-Vác csapat tulajdonosát, John Marshallt. Berki utána azt állította, nem vesztett pert.