Krisztián már megint csúcsra juttatta Izát, természetesen megint az ujjai segítségével. Az egész nagyon romantikus volt. “Ő egy kicsit benyúlt a bugyimba. Úgy érzem, hogy minden ilyen alkalom után még jobban kötődök hozzá” – avatta be Iza Zsófit problémáiba, mert reggelre még az ujjazás ellenére sem tudta eldönteni, mit kezdjen a hajdúsági macsóval. Viki nagyon jó tanácsot adott, és azt javasolta, hogy Ádámmal tegye féltékennyé Krisztiánt, hogy az tudja, hogy nincsenek kapcsolatban.

Iza mellesleg már annyira hozzászokott Aurelio szégyentelen pöcsmutogatásához, hogy már nem is érzi gondnak, ha zuhanyzás közben elemezgeti a szájhős hímtagját. “Jó szeretőnek tartom magam, mások is jó szeretőnek tartanak. Valakinek meg kell tanulnia, valaki születik vele. Ilyen vagyok én” – mondta Aurelio hihetetlen szexképességeiről.

Ez volt még

  • Már vadul készülődnek a játékosok a vasárnap lezajló párbajra Ádám és Aurelio közt, ezért rapben kellett egymást osztani. Valószínűleg Aurelióék produkciója volt a tévétürténelem egyik mélypontja.
  • Aureliónak és Ádámnak szumóznia is kellett, ezt végül nagyon lazán Aurelio nyerte.
  • Gyónniuk kellett a játékosoknak. “A legnagyobb bűnöm az, hogy meggyújtottam a fingomat a villában. A magamutogatást nem bántam meg teljesen” – mondta el Isten színe előtt elegánsan a favágó.

Van véleménye újra? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!