Krisztián megint megujjazta Izát

2014.03.15. 22:55

Krisztián már megint csúcsra juttatta Izát, természetesen megint az ujjai segítségével. Az egész nagyon romantikus volt. “Ő egy kicsit benyúlt a bugyimba. Úgy érzem, hogy minden ilyen alkalom után még jobban kötődök hozzá” – avatta be Iza Zsófit problémáiba, mert reggelre még az ujjazás ellenére sem tudta eldönteni, mit kezdjen a hajdúsági macsóval. Viki nagyon jó tanácsot adott, és azt javasolta, hogy Ádámmal tegye féltékennyé Krisztiánt, hogy az tudja, hogy nincsenek kapcsolatban.

vlcsnap-2014-03-15-22h05m16s117.png

Iza mellesleg már annyira hozzászokott Aurelio szégyentelen pöcsmutogatásához, hogy már nem is érzi gondnak, ha zuhanyzás közben elemezgeti a szájhős hímtagját. “Jó szeretőnek tartom magam, mások is jó szeretőnek tartanak. Valakinek meg kell tanulnia, valaki születik vele. Ilyen vagyok én” – mondta Aurelio hihetetlen szexképességeiről.

vlcsnap-2014-03-15-22h02m44s129.png

Ez volt még

  • Már vadul készülődnek a játékosok a vasárnap lezajló párbajra Ádám és Aurelio közt, ezért rapben kellett egymást osztani. Valószínűleg Aurelióék produkciója volt a tévétürténelem egyik mélypontja.
  • Aureliónak és Ádámnak szumóznia is kellett, ezt végül nagyon lazán Aurelio nyerte.
  • Gyónniuk kellett a játékosoknak. “A legnagyobb bűnöm az, hogy meggyújtottam a fingomat a villában. A magamutogatást nem bántam meg teljesen” – mondta el Isten színe előtt elegánsan a favágó.

Van véleménye újra? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!