„Lehet, hogy bebeszélem magamnak, de ha rossz az idő és jön a sötét, akkor már nem érzem jól magam. Ha nem lenne a napi sajtó, amit elolvasgatok, a tévé, no meg az a pár szerep a Karinthy Színházban, akkor nem is tudom, mit csinálnék" – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek az alapvetően jó kedélyű Lorán Lenke, aki nemrég vesztette el barátnőjét, Csala Zsuzsát.

A 87 éves komika (mostmár mindenki szoci nyugdíjasa) tart a haláltól, és rossz érzéssel tölti el, hogy sok egykori jóbarátja már nincs vele. „Szeretem azt gondolni, hogy a kollégák nem mentek el, itt vannak, csak már nem beszélünk telefonon, és nem találkozunk. Ha valakinek a halálhírét hallom, mindig eszembe jut, hogy én sem vagyok már gyerek, és kétségbe vagyok esve, hogy ki lesz a következő " – mondta a lapnak.

Hozzátette, szeretné ha kíméletes halála lenne, jobb lenne, „ha nem kínozna meg". Azért persze ő sincs egyedül, egy Jutka nevű barátnő segít neki rendben tartani a lakást, de a családja is törődik vele, fiával rendszeresen beszélgetnek telefonon és meglátogatja őt a família is.