Borzasztó hírt tudtunk meg ma a Radar Online-tól: Kim Kardashian nem tud túl sokat a sminkelésről, annak ellenére, hogy sminkcuccokat árulnak a neve alatt.

A Kardashian lányok még tavaly kezdtek el sminktermékeket árulni Khroma Beauty név alatt, ami nagyon nem tetszett Lee Tillett sminkmesternek, mivel neki már van egy sminkcuccokat gyártó brandje Kroma néven, "H" nélkül. A névlopós ügyből polgári per lett, a meghallgatások pedig most kezdődtek el, és olyan fontos dolgok derültek ki, mint például az, hogy Kim Kardashian kizárólag egyféle árnyalatú alapozót használ.

"Általában megmutatnak nekünkl pár csomagolástervet, meg ilyesmiket, és akkor mi megmondjuk róla a véleményünk, hogy melyik tetszik jobban. [...] Megkapjuk a termékeket, amiket aztán kipróbálunk, és megnézzük, hogy melyik néz ki jobban rajtunk, vagy melyik válik be nekünk, meg kiválasztjuk a színt, de azokból a mintákból, amiket a szakértők adnak nekünk, mert én csak egyféle árnyalatú alapozót használok, és azt tudom, hogy rajtam mi néz ki jól, de nem igazán vagyok jó abban, hogy megmondjam, egy sötétebb, vagy világosabbb bőrön mi nézne ki jól" – mondta Kardashian, aki ezek szerint azzal védekezik, hogy ők bizony csak tesztalanyok, illetve a márka reklámarcai, vagyis szerinte semmi közük az állítólagos névlopáshoz.