VV Viki ráveszi a többieket, hogy Izát vagy Krisztiánt küldjék párbajra?

 Két nap után egymásra talált VV Iza és Hajdúsági Krisztián a villában, aminek rajtuk kívül senki nem örült. A Copacabana hangulatú buliban együtt tusoltak a két napnyi duzzogás után, és eléggé egymásra gerjedtek. „Igazából megkönnyebbülve érzem magam, hogy nem kerüljük egymást. Nem tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok-e vagy sem. Lehet, hogy csak nem akarom bevallani magamnak" — mondta VV Iza a riportszobában kettejükről.  A párkapcsolati dinamikájuk tökéletes: két nap hiszti és üvöltözés egymással, majd szex. „Nagyon nehéz kibírni Iza mellett ilyen téren. És úgy kell csinálni, hogy ne csináljak semmit, mert Zsófi bent van?!" —fűzte a paplan alatti matatáshoz VV Krisztián a riportszobában. Azt is megtudtuk, hogy alig kell hozzáérnie Izához, máris libabőrös. Hogy volt-e szex, vagy csak pettingeltek, az a péntek esti adás előzeteséből derült ki: a kertben a talán-szex után cigizve megbeszélték egymással, hogy mindkettejüknek kiakadt/kiázott a keze a takaró alatti dolgoktól. Hajdúsági Krisztián lassan két hónapja alszik VV Izával.

VV Dr. Genya Viki természetesen rosszul viseli a szerelmespár egymásratalálását, nem bírt magával, és bement a tusolóba Hajdúságiék után, megkérdezte tőlük, meddig fürdenek még. VV Viki képtelen az érzelmeit leplezni, és természetesen keményen elkezdte fúrni a párt: apránként réveszi a papucsállatkákat maga körül, hogy vagy Izára, vagy Krisztiánra tegyék a jelet. A többi amőba természetesen észre se veszi, mi áll az egész mögött: VV Viki hótféltékeny. Hogy a szarkavarás még tökéletesebb legyen, VV Viki másnap felvezette VV Izának, hogy ő ugyan nem, ő sose tenne ilyet, de mindenki más Izára fogja tenni a jelet, csakhogy tudja.

A játékos hét folytatásként a csütörtök esti összefoglaló a csíkos-pöttyös csapat szivatásáról szól, most a pöttyös csapat gyrost és jégkrémet kapott a szerkesztőktől, a csíkosok továbbra is vagdalthúst és zsemlét kaptak — ezt Hajdúsági nehezen viseli. Természetesen VV Viki és VV Zsolt direkt kimentek megenni a jégkrémet a kertbe, aminek aztán büntetés lett a vége. A büntetés miatt pedig a kötelező napi üvöltözés sem maradt el: Aurelio megette a kukába tett jégkrémet, ezért a csíkos csapat másnap konzerveket nem rendelhet. És igen, az egész VV Viki miatt indult el, ő találta ki, hogy menjenek ki a kertbe, és direkt egyék meg a csíkos csapat előtt a jégkrémet, hogy megszivassák őket. A napi játékot a csíkos csapat nyerte, és most helyet cseréltek, ők alszanak a villában, az eddig luxusban élő pöttyös csapat pedig mehetett a kertbe és a nyugiszobába.