Aurelio azt álmodta, hogy pornófilmforgatást nyert, és Teo is ott volt. „Istállóban forgattunk, mondtam neked, hogy ezt így akarom, ezt úgy akarom, és az első tíz percben úgy kellett elüldözni a haverjaimat, nézni akarták" — mondta VV Aurelio a fürdőszobában, és mutogatta, ahogy azt álmodta, Teo leszopja. Ez még ugye nem történt meg, csak egy másfél perces menetet nyomtak.

A hétfő esti összefoglaló Aurelióról és a kiválasztásról szólt, egyben megalakult a top három befutó, akik magukat nevezték ki az első háromnak a VV6-ban: VV Viki, VV Zsolt és VV Aurelio kitalálták, hogy ők mostantól mindenkit kiszórnak a villából. Az összefoglaló nagy része Aurelióról szólt, elmondta VV Krisztiánnak, hogy VV Zsolt Izát az ujjazás miatt csúfolja. Aztán megbeszélték együtt a problémáikat, azaz próbálták, Hajdúsági az egyetlen korrekt és őszinte játékos továbbra is, nem alázta Aureliót, csak elmondta, rosszul esik neki, hogy lenézik őt VV Zsolttal.

VV Iza nagyon megbánta, ahogy VV Krisztiánnal viselkedett, tekintettel arra, hogy most ő kapta a legtöbb jelet, és még nem dugtak Hajdúságival, várható egy romantikus éjszaka a nyugiszobában.