A mostanában az Édes élet sztárjaként aposztrofált rapper elköltözött otthonról, otthagyta barátnőjét és gyerekét, de az is lehet, hogy nem végleg, meg az is, hogy az egész csak valami művi hírgerjesztés – kicsit kamuszagú, mint a félredugásos sztori a celebreality előző évadának végén.

„Elszakadt a cérna, elköltöztem a családomtól. Egyelőre egy barátomhoz költöztem, de szeretném leszögezni, hogy nagyon szeretem a családomat, és nem arról van szó, hogy örökre elhagyom őket, csupán szükségem van arra, hogy gondolkodjak, és leülepedjenek a történtek. Az a baj, hogy úgy érzem, a Csillával való kapcsolatom haldoklik, ugyanis egyre rosszabb közöttünk a viszony. Olyannyira, hogy már beszélgetni sem tudunk egymással” – mondta LL Junior a Blikknek.

Egyik legnagyobb problémája, hogy barátnője nem vele beszéli meg a problémáit, hanem bizonyos Ginóval, majd ezek után még ő várt bocsánatkérést: „Megpróbáltam vele megbeszélni a dolgokat, ezért elvittem bowlingozni, de mint kiderült, azt várja tőlem, hogy kérjek bocsánatot” – mondta a rapper.