Iza épp kitalálta, hogy tényleg szerelmes Krisztiánba. A lehető legrosszabb embernek, Vikinek vallott az érzéseiről, majd becibálta a férfit az ágyra, és rámászott. Iza nagyon bent akar maradni, úgyhogy külön is aludtak a többiektől, amit ki is használtak: Krisztián megujjazta Izát, Iza pedig kiverte Krisztiánnak. Iza azt is belengette, hogy ha így haladnak a dolgok, akkor dugás is lesz. Azért így is élvezte, ez pedig a képeken is látszik.

Charlotte és Iza a vasárnapi párbaj előtt végül igazán belement a versengésbe, aminek keretei közt egy szexinek szánt árnyékvonaglást produkáltak. Iza az ábrázata alapján pont annyira unta az egészet, amennyire valószínűleg az egész műsort is unja, de Krisztián szerint odatette magát. Nézze meg, hogyan!

Charlotte bizonyította, hogy milyen jól ért a tánchoz, ezért leöntötte magát például vízzel is egy szűrőn keresztül. Ezt a hihetetlen kreativitást azzal díjazta a többi lakó, hogy őt hozták ki a nagy táncverseny győztesének. Nézze meg, hogyan!

Ez volt még

  • Charlotte vezető szerepben érzi magát valamiért a villában. Ő nem fejtette ki, hogy miért, és igazából mi sem értjük.
  • Péniszirigy Vikit nagyon zavarja, hogy Iza és Krisztián sokáig alszanak, szerinte így nem pörögnek eléggé. Ebből akkora ordibálást csapott, ami a Blaha aluljáróban is megállná a helyét.

Van véleménye? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!