Mindenki megnyugodhat, jól telt az első éjszakája a Való világ villából kiesett Charlotte-nak és párjának, Simonnak, akit a forgatás alatt ismert meg. A fiú korábban kiesett, vasárnap pedig Charlotte-nak kellett távoznia a műsorból. A Blikk szerencsére részletesen kifaggatta a szerelmeseket, hogy is zajlott az első, kamerák nélküli éjszakájuk.

„Nagyon vártam már, hogy végre együtt lehessünk Simonnal. És nem csak úgy... Persze, felnőtt nő vagyok, tény, hogy hiányzott a szex a villában, hogy odabújhassak valakihez, hogy átöleljenek. Az egész éjszakát végigbeszélgettük, hatalmasakat nevettünk, és természetesen szeretkeztünk is. Az emberek fantáziájára bízom, hogy milyen volt az első esténk kettesben"  – részletezte a lapnak Charlotte, aki azt is kifejtette, nem érti, miért nem hiszik el az emberek, hogy ő és Simon szerelmesek egymásba. A lány szerint az emberek mindössze egy hónapot adtak nekik, a tervek szerint összeköltöznek, és ha lánykérésre sor kerülne, a lány igent mondana.

A cikkből az is kiderül, hogy Charlotte eddig is művészlelkekkel kavart, akiket a hétköznapi emberek nem értenek meg.

És, hogy ne csak a nők beszéljenek, Simon is hozzátett néhány mondatot: „Sok ismerősöm megpróbált lebeszélni róla, mert azt hiszik, ő a fekete özvegy, és meggyőződésük, hogy csak kihasznál. Pedig ami köztünk van, őszinte és igazi. Nem hagyom, hogy bárki bántsa őt." – tisztázta a dolgokat.