Paradigmaváltó hét ez: nagy valószínűséggel a hatodik Való világ mélypontját láthatja a néző, amiben nem csak közepesen érdekes dolgok nem történtek, de még azt sem sikerült elérni, hogy legalább egy kiemelhető momentum összejöjjön a papás mamás héten. Nem kell aggódni, mert azért fontos tartalmat így is találtunk: “Úgy nézel ki mint egy virsli” - közölte Aurelio magában, mert már épp megint nem bírja elviselni Izát, bár épp nehezen lehetett érteni, mi a problémájuk. Izának ezért már nagyon elege van abból, hogy mindenki beleköt, ezért úgy döntött, többé nem magyarázkodik. Na de nézze meg a virslihez hasonló Iza seggét, hiszen valójában ez a lényeg!

Ezt szánták még érdekesnek

  • Megtörtént a babahét miatt a családi fotózás: mindenki játékbabákkal pózolt. Aurelio elegáns akart lenni, mint egy családfő, Zsófinak ls Vikinek a ruhák közti az összhang volt a fontos.
  • Viki már megint nem bírta elviselni, hogy Iza és Krisztián egész este hangoskodnának. Iza meglepő módon közölte, hogy nem akar bunkó lenni, ezért nem szól. Aztán inkább szólt, Krisztián pedig elrendezte az egészet azzal, hogy vagy hagyja őket békén a hülyeségeivel.

Még erről is van véleménye? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!