Mell vagy esküvő?

Vannak nők, akik jobban örülnek egy új mellnek, mint az esküvőnek. Legalábbis ez derült ki a Blikk mai híréből, mely szerint Növényi Norbert a lagzi helyett új mellekkel lepte meg menyasszonyát, Szabó Krisztinát. Az sajnos nem derült ki, hogy miért kell választania a hölgynek.

A történet szerint Szabó, eljegyzésük évfordulójára XL-es melleket kért. Szerencsére ez a beavatkozás pont akciós, így viszonylag olcsón megússzák a beavatkozást.

„Zumbaoktató vagyok, nincsen gond az alakommal, súlyfeleslegre sem panaszkodhatom, de Nándika születése óta, ha tükör elé állok, mégis elégedetlen vagyok a picike mellem miatt. Két gyereket szültem és szoptattam, a cicim pedig teljesen elfogyott."

Vőlegénye, az olimpiai bajnok Növényi elfogadta a döntést, és boldogan mosolygott Kriszta mellett a Blikk fotóján.  „Nekem nem volt semmi bajom Kriszta sportos cicijével, de nagyobbat akar, hát legyen meg neki!„

A műtétet egy hónap múlva végzik el, addig túlesnek a laborvizsgálatokon. Szerencsére a menyasszony így is nagyon boldog, el is magyarázta miért: "Abszolút jó döntésnek tartom, hogy esküvő helyett szép nagy cicit kapok Norbitól. Sokkal tartósabb, és jobban néz ki, mint egy fátyol és egy csokor virág, amely ráadásul hamar elhervad."

A programon nemrég Rippel Ferenc ex-anyósa is részt vett, aki zsírleszívást és mellnagyobbítást kért a Mommy Makeover (anyukafelújító) program keretében.