Történt az, hogy péntek délután Tatár Csilla defektet kapott. Ráadásul nem a legszerencsésebb helyen történt ez, hanem az V. kerületi Petőfi Sándor utcában, ami egyirányú (kivéve bringásoknak), így egy műszaki hibás autót kikerülni ott képtelenség. Tatár így kvázi a felnin vánszorgott el a kerületi önkormányzat közeli épülete elé, ahol férleállt. A kerékcsere még nem megy neki, a férjét várta, addig is mindenkiből előjött az udvariasság. Tatár facebookos szavaival:

„Érdekes kis szoció-tanulmány lett a ma délutáni kálváriámból. Igen, ez az én autóm kereke, defektett kaptam a Petőfi Sándor utcában. A felnin elbotorkáltam az V. kerületi önkormányzat elé, ahol félre tudtam állni úgy, hogy ne akadályozzam a forgalmat. Bárcsak tudnék kereket cserélni, de nem tudok, mert nincs elég erőm ahhoz, hogy kilazítsam a csavarokat és nem tudom megemelni az autót sem. Hívtam a férjemet, hogy segítsen, ő kb. 30 percre volt tőlem ekkor. Amíg ő odaért, temérdek mennyiségű embernek volt arra energiája, hogy dudáljon, hogy beszóljon, hogy fényképezzen, de segíteni összesen 1 ember jött oda. (Neki ezúton is köszönöm, megmentette a férfiak becsületét)

A legmegdöbbentőbb viszont az volt, amikor egy rendőrautó megállt mögöttem, benne 4 ('férfi') rendőrrel. A következő párbeszéd zajlott:

-Menjen innen!

-Nem látjátok, hogy nem tudok, mert a felnin áll a kocsim?

-Akkor az műszaki hiba.

-Hát, valami olyasmi...

-Segítsünk?

-Hát, ha tudtok, az jó volna, nem tudok kereket cserélni..

Majd ezek után továbbhajtanak és elmennek. 

Lenyűgöző, komolyan! 

Hál'Istennek ekkor megérkezett a férjem és kicserélte a kerekemet. Csodálatos egy nap..."