Meghalt Peaches Geldof

2014.04.07. 19:33 Módosítva: 2014.04.08. 08:22

A BBC értesülései szerint 25 éves korában elhunyt Bob Geldof és Paula Yates lánya. A kenti rendőrséget hétfőn délután, öt perccel fél kettő után hívták ki  Peaches Geldof  wrothami otthonához.  A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni, és hivatalos nyilatkozat szerint egyelőre nem tudni, hogy mi is történt a kétgyermekes hírességgel, folyamatban van a nyomozás. 

Bob Geldof azóta megerősítette a szomorú hírt. "Fájdalmunk határtalan. Ő volt a legvadabb, legviccesebb, legokosabb, legszellemesebb, legbolondosabb mindannyiunk között. Milyen csodás gyermek. Hogy lehet az, hogy soha nem láthatjuk többé? Hogy lehet ezt elviselni?" - nyilatkozta az ismert zenész. Megszólalt Peaches Geldof férje, Thomas Cohen is: "Én és a két fiam is imádta a drága feleségem...Örökké szeretni fogjuk."

A 25 éves híresség vasárnap, azaz április hatodikán több videót, illetve képet is feltöltött gyermekeiről az Instagram oldalára, sőt, egy közös képet is 2000-ben elhunyt édesanyjával. Twitter oldalán ez volt az utolsó bejegyzése. 

A modellként, újságíróként és televíziós műsorvezetőként is ismert Peaches Geldof (teljes nevén Peaches Honeyblossom Geldof)  1989-ben született. Csak 11 éves volt, amikor édesanyja elhunyt drogtúladagolásban. 2012-ben az Elle magazinnak adott interjújában elmondta, még ennyi évvel a történtek után is nehéz beszélnie erről. "Másnap iskolába mentem, mert az apám úgy gondolta, folytatni kell az életünk. Szóval bementünk, és úgy tettünk, mintha mi sem történt volna...Nem gyászoltam, nem sírtam a temetésen sem. Nem tudtam utat engedni az érzéseimnek" - nyilatkozta, és hozzátette, öt évnek kellett eltelnie, hogy gyászolni tudjon. 

Később Peaches Geldofnak is meggyűlt a baja a kábítószerekkel, sőt, 2008-ban majdnem ő is életét veszítette a függőség miatt.  "Ez egy olyan dolog, amin mindenki átesik, főleg ha Londonban nő fel" - nyilatkozta akkor. A túladagolást egy gyors esküvő, majd egy nem annyira gyors válás követte, de a botrányoknak ezzel nem lett vége. 2011 őszén úgy tűnt, hogy szakított a drogokkal, bár ezt sokan nem hitték el.  „Nem drogozok. Ha az emberek azt hiszik, azért fogytam, mert kábítószerezek, szégyelljék magukat. Csak életmódot váltottam és fogyókúrázom. A foltok a karomon gyerekkorom óta ott vannak, nézzenek meg bármilyen képet, pikkelysömöröm van” - védekezett Geldof, akit pár héttel ezután bolti lopáson kaptak. Thomas Cohent mindez nem zavarta, és megkérte a kezét. 2012 áprilisában meg is született első fiuk, Astala Dylan Willow, szeptemberben össze is házasodtak, egy évvel ezelőtt pedig második gyermekük, Phaedra  is világra jött

Peaches Geldof, aki 16 évesen költözött el otthonról, 15 évesen már az Elle magazinnak írt, és később a Telegraph-nak, valamint a Guardiannek is dolgozott. valamint belekóstolt a modellkedésbe is.

A hajtás után elolvashatja, hogy reagáltak a sztárok a szomorú hírre. 

Ellie Goulding: Ha azt is hinnéd, hogy már mindenre megvan a válasz, van, amire még sincs magyarázat, amit mégsem lehet megérteni. Két gyönyörű gyermek. Nyugodj békén Peaches!

Alyssa Milano: Peaches! Te gyönyörű lény. Pihenj az angyalokkal. Őszinte részvétem mindenkinek, aki ismert és szeretett téged! 

Boy George: Szegény, drága Peaches. Alig egy hónapja beszéltünk, és úgy nézett ki mint egy angyal. Ez nagyon szomorú. Szegény Bob!

Lily Allen: A gondolataim a családdal vannak ebben a szörnyű időben.Remélem, békében gyászolhatnak. Peaches, nyugodj békében, te bámulatos lány!

Sharon Osbourne: Lesújtó, ami történt. Őszinte részvétem és tiszteletem a Geldof családnak. El sem tudom képzelni, hogy min mennek most keresztül.

Naomi Campbell: Nyugodj békében Peaches Geldof! Túl fiatalon veszítettük el a csodálatos lelked.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!