Kovács Erzsi végrendeletén és egy peren áll a bál

2014.04.09. 07:43 Módosítva: 2014.04.09. 10:14

A Bors ma reggeli cikke szerint már azon megy a vita ki, és mit örököl az alig néhány napja elhunyt énekesnőtől. Házibuli Attila (Tilinger Attila) ezzel cáfolta a Blikk tegnap hírét, mely szerint Terry Black és nevelt fia, Dániel, illetve Lázár Vilmos örökölt volna.

A férfi azt állítja, hogy 2010-ben írt végrendeletében őt jelölte meg örökösének, de 2012-ben elmondta Kovácsnak, hogy nem szeretne örökölni, és ezzel támadásoknak kitenni magát.

„Ezután kötött örökösödési szerződést Lázár Vilmosékkal, miszerint minden ingósága és ingatlanja az övék, ők pedig gondoskodnak az ápolásáról. A Németországban élő férjével a külképviseleten keresztül megcsináltatta azt a papírt, amelyen Terry Black és Danika neve nem szerepelt. Semmilyen egyéb végrendelet nem készült, ha meg készült is, az örökösödési szerződésben foglaltak vannak érvényben" – közölte a lappal Házibuli Attila.

Terry Black nagyon megbántódott azon, hogy már az örökségen megy a vita. „Nem azért voltam 46 éve a barátja Erzsinek, hogy örököljek! És egyébként is, ugyan miért hagyna rám autót, amikor van autóm?! Azt korábban is mondogatta, hogy Danika jövőjéről majd gondoskodni szeretne, de hogy milyen formán, sohasem kérdeztem" - fejtette ki.

Ezzel párhuzamosan kellett volna megjelennie ma a bíróságon Kovács Erzsinek, a Blikk információi szerint,  akit Tilinger Attilával állt volna szemben egy rágalmazási perben. Kovács tudta, hogy feltehetően nem fogja megérni a tárgyalást, ezért elküldte Terry Blacknek, hogy mit mondana, ha tehetné.

Többek közt arról írt: „Bocsánat, hogy nem adod meg az általad is elismert 4 millió forintomat, bocsánat, hogy te engem legyilkosoztál. Bocsánat, hogy rosszul fogalmaztam abban az idegállapotban, és ezt az egészet úgy fogalmaztam, hogy kiraboltak. Bocsánat, hogy a történtekbe belebetegedtem. Remélem, ennyi elég, ezt kérted, hogy kérjek bocsánatot a nyilvánosság előtt, nos, akkor ezt megtettem..." – részletezte Black.