Az énekesnőt vérfrissítés céljából rakták be a leszállóágon lévő műsorba, ám nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért a Bors információi szerint mennie kell. Ezt a műsor producere,  Ónodi György is megerősítette.

„Olyat én soha nem mondok, hogy lesz, vagy nem lesz többet, de a közeljövőben biztos nem – mondta határozottan Ónodi György a Borsnak. A puding próbája, hogy megeszik. Megfordult a fejemben, hogy egy népszerű popdíva, aki komoly élettapasztalatokkal bír, és pikáns múlttal rendelkezik, izgalmas véleménnyel rendelkezhet. De nem nagyon volt neki. Van ilyen" – fejtette ki a lapnak Ónodi.

Zalatnay a Borstól tudta meg, hogy nem szerepel többet. „Úgy érzem, és én ezt mondtam is neki, amikor odakerültem, hogy én nem tudtam azonosulni a műsor szellemiségével. Kétszer vagy háromszor ki is álltam a Pataky Attisért például, amikor az volt a téma, hogy kapott a Fidesztől ötmilliót valami videoklipre." Egyébként szerinte van véleménye, csak nem beszél bele mások mondadójába, és nem egy harcos típus.