Teljesen véletlenül bukkantunk egy egykori világsztárra, miközben ügynökségi fotókat böngésztünk. Rájön, kiről van szó? Annyit segítünk, hogy Németországban fényképezték le, és a hírnevét nem egyedül, hanem csapatban érte el.

Nem könnyű, mi? Mutatunk róla egy korábbi képet, hátha az segíteni fog.

Na jó, ennél több segítséget nem adhatunk. Ha így se találják ki, akkor nem is fogják soha.

Jaj, hát persze, a fenti képen a Kelly Family egyik leánytagja, Maite Kelly látható. Az énekesnő Németországban a mai napig celebnek számít (sok tévéműsorban szerepel), most azért fotózták le, mert a BonPrix katalógusba tervezett néhány ruhát. Nézzen meg róla néhány képet még az alábbi galériában – Maite Kelly idén tölti a 35. évét. Férjével két lánya van: Agnes Therese Barbara és Josephine Katherine Francoise.

Rájött, ki ő?

Még mindig velünk vannak? Akkor már csak annyit szeretnénk mindehhez hozzáfűzni, hogy most, utólag visszanézve, azért a Kelly Family egyik klipje sem a sikeres csajozásról szól: a fentebb mutatott Na na na (amelyben fájón semmi köze a hangszerek látványának a keltett hangokhoz) arról szól, hogy míg hősünk rocksztár lesz, a szerelme jól férjhez megy. A Fell in love with an alienben főhősünk belezúg egy űrcsajba, akiről kiderül, hogy az űrkirály csaja, az I can't help myselfben pedig a főhős marha szerelmes, aztán nekünk derül ki, hogy nem a csaját látjuk, hanem az egyik bátyját.  Dráma.