Öregszenek a hazai celebek, talán ez is az oka, hogy a Blikk mai száma inkább hasonlít egy patikai újsághoz, mint egy bulvárlaphoz. Növényi Norbert kedvese új melleket kapott, Gombos Edina vérszegény és epeköves, Simó Vivien (Rippel Ferenc exneje) pedig egészen elképesztő módszerrel eshet újra teherbe. Simónál néhány éve petefészekrákot diagnosztizáltak, akkor nagynénje sejteit ültették be.

Bár a házasságuknak vége, Simó Vivien azóta új párra talált, és ezzel együtt új babát is szeretne. A módszer állítólag az lesz, hogy petefészke lefagyasztott ép szöveteit a csuklójába ültetik be.

„Valóságos orvosi csoda történhet velem. Annak idején az onkológusom javasolta a rákos daganat operációjánál, hogy mindenképpen fagyasztassak le szövetet a petefészkem ép részeiből, mert külföldön már tudnak ebből később ivarsejtet előállítani, így lehet saját gyermekem is. Ez a program most indul nálunk, noha az Egyesült Államokban már egy ideje működik. A módszer elég érdekes: csuklóba ültetik a szövetet, és hormonokkal stimulálva érik be a petesejt"  – mesélte el a Blikknek a nő.
Az érdekes módszerrel egy pesti magánklinikán dolgoznak, az orvos-igazgató szerint a világon eddig 30 baba született ilyen módszerrel. A program jelenleg kutatási fázisban van, egy hónapja kezdték el a munkát a sejtekkel, eddig 4 sikeres petefészek-lefagyasztásnál tartanak az orvosok.