Kezdtünk örülni, hogy egyre kevesebb idióta van a VV6-ban, erre beköltözött a villalakók mellé három korábbi x-faktoros, Oláh Gergő, Danics Dóra, és az expornós Krasznai Tünde. Danics Dóra Izát és Krisztiánt, Krasznai Teót és Vikit, Oláh Gergő pedig Aureliót és Zsófit választotta mentoráltnak. A hajdúsági fiú teljesen kikészült attól, hogy a legutóbbi X-Faktor nyertese, Danics lett a mentora, Krisztián láthatóan halálosan szerelmes a manírkirálnyőbe. "Danics Dóra énekelte nekem azt a számot, amit imádok. [...] Fél méterre! FÉL MÉTERRE!" – örömködött Krisztián.

Ön szerint ki imádja magát jobban?

Nehéz eldönteni, hogy mi a jobb: ha ezek a szerencsétlenek nem csinálnak a villában semmit, vagy ha énekelnek. Aurelio és Zsófi Tankcsapdát énekelt, Zsófi élvezte, szerinte összeillik a hangjuk. Viki és Teo a Csókkirályt énekelték, Teo egyszerűen minősíthetetlen volt. Nála csak Iza volt tűrhetetlenebb, a wannabe szupermodell ugyanis nem találta el se a hangokat, se az ütemet, de Danics Dóra megmutatta neki, hogy kell énekelni: erőltetetten. Egyébként az énekesek sajnos nem költöztek be a villába, pedig nagyon megnéztük volna, ahogy Aurelio éjjel megpróbálja meghódítani Krasznait, vagy ahogy Iza féltékenységi rohamot kap amiért Krisztián szerelmet vall Danicsnak. Mondjuk a nemrég óriásit szexelő szerelmespár enélkül is összeveszett egymással, és Iza rikácsolt egy keveset Krisztiánnak a semmiért. 

Teo hangjánál és hallásánál csak a mozgása rosszabb, na meg az angolja, mert a biszex lány egy szót sem ért, érdeklődött is, hogy Aloe Blacc I Need a Dollar című számának szövegét nem lehetne-e leírni kiejtés szerint. Aurelio és Zsófi egy LMFAO számot kapott, de a farokpörgető fiú előtte megkérdezte, hogy külföldiül fognak-e énekelni. Krisztián pedig kiborult, hogy egy kilencvenes évekbeli számot, George Michael Outside-ját kell énekelnie, mert angolul sem tud, meg énekelni se, és ezt a számot se hallotta soha életében. Mert Danics nem bírta ki, hogy ne egy halál egyszerű számot válasszon szerencsétleneknek. A villalakók gyakorlását már csak a boldog Zsófi miatt is érdemes megnézni, pont olyan cuki, mint egy közepesen értelmes perzsamacska. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!