„Knézy Jenő nem követett el bűncselekményt, ezt az eljárás adatai alátámasztják. Az orvosszakértői vélemények pedig – amikről barátom és kollégám, Zamecsnik Péter beszélt – szinte egyöntetűen állapították meg, hogy semmiféle törést nem szenvedett a sértett" – mondta a TV2 Mokkának szerda reggel Knézy Jenő ügyvédje, Papp Gábor. 

Zamecsnik Péter, Knézy volt feleségének ügyvédje korábban elmondta, a sportriporter ügye már rég lezárult volna, ha Knézy Jenő bocsánatot kér. A vád szerint Knézy Jenő a volt feleségét és annak apját bántalmazta, állítólag a földön fekvő sértettet megrúgta. Hogy a nő állcsontja eltört-e vagy sem, azt nem sikerült megállapítani. A bántalmazás tényét azonban megállapította a bíróság első fokon.

Számos kétség merült fel, ami Knézy igazát támasztotta alá a bírósági eljárásban – mondta az ügyvéd, véleménye szerint a mostani bíróság elkövette ugyanazokat a hibákat, amiket az évekkel ezelőtti első fokú bíróság is. Reményei szerint másodfokon ismét hatályon kívül helyezi a bíróság az ügyet. A teljes beszélgetést az alábbi videóban megnézheti, Tvtrko minden szavára külön felhívnánk a nagyérdemű figyelmét.