A VV6 legkeményebb balhéja valahol ott kezdődött, hogy VV Iza feladta az egyik játékot, nem feküdt a rovarok közé énekelni. Emiatt Hajdúsági napok óta beszólogat neki, és alázza, VV Iza nem hagyja magát. VV Krisztián az állandó hisztik miatt az éneklős versenyben párt akar cserélni, ezt akarta megbeszélni mindenkivel a nappaliban, ami után valami elszakadt VV Izában.

„Hozzám ne szóljon, én se fogok hozzá. Remélem megengedik a párcserét az éneklésben, namindegy, vállalom a következményeket" – kezdte VV Krisztián, akinek mindegy, kivel lesz párban, csak ne Izával. Aztán VV Iza kiakadt, és Hajdúságit igyekezett alázni, amire Krisztián azt monda, „nem akarok veled egy légtérbe lenni, mert az anyámékat a szádra veszed". Aztán kiabáltak az udvaron, Krisztián azt mondta Izának, hogy egy retek, Iza köpködni kezdett, Krisztián visszaköpött, aztán még egy kicsit köpködtek, majd VV Iza agya elpattant. „Haljon meg az egész családod, remélem jól szétverték a tesódat, amíg te itt vagy! Anyádat biztos megbaszta egész Nánás, mióta te kijöttél belőle!" VV Krisztián nagyon neki akart menni Izának – hogy a szerkesztők ilyenkor miért nem lépnek közbe, az rejtély – , a szavak is elhagyták, csak zombiként létezett támadóállásban. Vikinek és Aureliónak köszönhetően nem lett balhé, ők fogták le a kurvaanyázó szerelmespárt. Végül elszeparálták őket egymástől, VV Krisztiánt betolták a riportszobába, VV Iza nem adta fel, a riportszoba előtt üvöltözött tovább. „Egy ország előtt alázták meg a családomat, még ha csak szavakkal is. Nem csinálhatok semmi hülyeséget, ilyen kis buta lány miatt nem fogok hülyeséget csinálni" – magyarázta VV Krisztián a riporszobában, akinek az agresszív természetét már egyszer megmutatta.

 „Benne ennyi önuralom van! Ő kezdett el sértegetni!" – hüppögött Iza az udvaron a köpködés után, majd később, amikor felfogta, mi történt, akkor megtört. „Mindig úgy szégyellem magam, felfogtam, hogy miket vágtam a fejéhez, és nagyon szégyelltem magam. Nagyon megbántam, hogy a családját vettem a számra, semmit nem gondoltam komolyan amit mondtam, csak tényleg bántani akartam." VV Iza VV Krisztián két héttel ezelőtt még egész jól elvoltak egymással, és imádták egymás testét. Két héttel később pedig már köpködve kurvaanyáznak.

VV Zsófi messziről nézte a balhét, de annyira megviselte az egész, hogy nem tudott koncentrálni az énekórára, lehúzott pár vodkát, hogy képes legyen figyelni. Természetesen Danics Dóra előtt is anyázták egymást Hajdúságiék, amikor meg kellett volna beszélniük, hogy ki kivel énekeljen. VV Krisztián aztán kiöntötte a lelkét a manírkirálynőnek, aki szívemnek szólította Hajdúságit, és magas madárka hangon azt magyarázta, hogy „engem hagysz cserben".