Lehet irigykedni, VV Laci, bár alig néhány hetet töltött a Való világban, ez bőven elég volt ahhoz, hogy rárepüljenek a csajok. A Blikk cikke szerint napi 200 levelet kapott a Facebookon, 20 év körüli csajoktól. Laki László elmesélte azt is, milyen volt hazaérkezni, Szombathelyre.  „Álltam a pultnál, valaki elszólta magát, „hogy jé, az a VV Laci", és a lányok onnantól kezdve egymás után jöttek oda hozzám. Körbeálltak, fotózkodtak, a képek pedig pillanatokon belül felkerültek a világhálóra"  – aki azt is elmondta, hogy eddig 27 lányt vitt haza.

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól az érdeklődésük. Mindannyian ismerkedni akartak, és valljuk be, a mai világban nem nehéz a lányokat táncba vinni. A villában töltött rabság után kifejezetten jólesett. A csajozás olyan, mint a sport. Ha nem űzöd rendszeresen, kiesel a gyakorlatból, de hamar vissza lehet rázódni" – részletezte a dolgokat.

Mára megnyugodott, pár hete barátnője is van. Elmondása szerint barátnőjét nem érdekli a valóvilágos múlt, nem is kiváncsi rá.