Zsófi és Aurelio a jutalmul kapott családlátogatáson annyira leitták magukat, hogy a nagy ölelkezések és puszik után Zsófikából örjöngő állat lett, mikor megtudta, hogy Aurelio kibukott attól, hogy a lány Budapest nyolcadik kerületében lakik. "Ez ahol lakik, ahhoz képest én luxuskörnyezetben lakom. [...] Nem gondoltam volna, hogy Tóth Zsófi ilyen gettó környékről jön" – mondta Aurelio. Wannabe szupermodell Iza rá is segített: "Csak szólok, hogy a legrosszabb környéken jártál Budapesten." Na ettől pedig megpattant valami Zsófi agyában, és egy teljesen értelmetlen, artikulálatlan üvöltés következett. Szinte biztosak vagyunk benne, hogymásnap Aureliónak és Zsófinak emiatt nagyon fájhatott a torka. Könnyek, törött üveg és dráma. Tényleg csak a köpködés hiányzott már.

A veszekedés a többi villalakót is kikészítette, Izából és Krisztiánból is kitört a bőgés. "Megtörtem, vágod?" – mondta a hajdúsági fiú Zsófinak, aki konstatálta, hogy ezek ketten bele fognak halni a másik nélkül. És hogy tényleg ne maradjunk könnyek nélkül, az összefoglaló végén még Viki is elbőgte magát, mikor a lakók összeültek az astalhoz megbeszélni, hogy mi történt az elmúlt száz napban. Igen, 100.

Egyébként meg megtörtént a VV6 hetedik kihívása is, a kiválasztott, vagyis az expornós Krasznaira rányomuló biszex Teo pedig egy könnyed mozdulattal Zsófira tette a kék kendőt, vagyis ezek ketten fognak vasárnap párbajozni. Így végre megnyugodhatnak a villalakók, mert egy párbajszűz ember sem marad már a villában arra a maradék két és fél hétre. Bizony, állítólag tényleg csak ennyi van már hátra.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!