Simon és Charlotte állítólag már hetekkel ezelőtt szakított – legalábbis ezt állítja a Blikk, ami Simon egy közeli ismerősére hivatkozva hozta le a hírt. 

"Simi nagyot csalódott Charlotte-ban, és végleg kiábrándult belőle. Pár nappal ezelőtt szakítottak, Simon azóta eljött a fővárosból, végleg hazaköltözött Ibrányba. Amikor szembesült azzal, hogy Charlotte érzelmei nem teljesen őszinték, és nem ő az a srác, aki a lánynak kell, fájó szívvel ugyan, de pontot tette ennek a kapcsolatnak a végére. Budapesten, az ELTE-n akarta befejezni a tanulmányait, de meggondolta magát, miután szakítottak" – mondta a Blikk informátora, aki állítja, csupán egy hétig tartott a nagy szerelem, miután a férfifaló kiesett a játékból.

A lap munkatársa a tegnapi nap folyamán érdeklődött a lánytól, miért van Simon kikapcsolva, aki így felelt: "Az egyetemet és a szakmai gyakorlatát intézi, és picit visszavonult a nagy nyilvánosságtól, de mi mindennap beszélünk Skype-on és Facebookon, minden rendben van köztünk" - mondta Charlotte, aki arról is beszélt, azért olyan fontos szerelmének az egyetem, mert a diplomával szeretné megalapozni közös jövőjüket.