Megsérült Szinetár Dóra, aki hétfőn jelentkezett a baleseti sebészeten. Angyal András partnerével gyakorolt éppen a Szombat esti láz felvételére, és egy rossz mozdulat miatt elesett – számolt be a hírről a Bors.

A színésznő beverte az oldalát, és három hétig nem is ment orvoshoz. Egy neve elhallgatását kérő kolléga elmondta, hogy Szinetár miért titkolta a hírt. „Csak mi tudtuk, hogy megtörtént ez a baleset, mert nem szerette volna, hogy mindenki őt sajnálja. Dóri számára fontos volt, hogy a produkcióit az alapján ítélje meg a néző és a zsűri is, amit lát, s nem akart mártír lenni. A mai napig nem hiszem el, hogy képes törött bordával táncolni, s persze amikor nem a Szombat esti lázban szerepel, énekelni"  – vázolta a dolgokat a titokzatos jól értesült ismerős.

Szinetár Dóra megerősítette a híreket, és azt is részletezte, hogy nem szeretné sajnáltatni magát. Úgy látszik, a színésznőre rájár a rúd, Bereczkivel közös házát nem tudja eladni, és még az is elképzelhető, hogy a színpad helyett az X-faktorban kaphat szerepet.