Beköltözött a villába pár korábbi Való világ széria játékosa, mert a négy szerencsétlen már túl kevés volt ahhoz, hogy szórakoztassa a népet. Szóval beküldték a villába Seherezádét, Attilát, Csabát és Milót. Aurelio Seherezádé láttán lefagyott, Zsófika meg nagyon boldog volt, hogy élőben láthatott korábbi VV-játékosokat.

A VV5 győztese, Attila kitalálta, hogy egy napig szabadon csicskáztatják a villalakókat, akiknek minden kívánságukat teljesíteniük kell. Seherezádé Zsófikát választotta asszisztensnek, Attila Aureliót, Csaba Izát, Milo pedig Vikit. Attila első kívánsága az volt Aurelióhoz, hogy ne dohányozzon többet , aztán flörtölt egy kicsit Zsófikával: 

– Te legalább cuki vagy.

– Komolyan? Megölelsz?

– Olyan illatod van, mint a vattacukornak!

– Téééényleg?

Attila aztán a későbbiekben is megölelgette párszor Zsófikát, akinek puszikat is nyomott a homlokára, utána meg futott Izához, hogy közölje vele, hogy igazából ő a legcsinosabb a villában. Majd visszament Zsófikához udvarolni: "Ha tudom, hogy ilyen csinosan felöltözöl, hozok be egy zakót." Férfi.

És megtörtént a VV6 utolsó kiválasztása is, ugyanis a vasárnapi döntő előtt szombaton lesz egy legeslegutolsó párbaj is, amin már biztos, hogy az egyik párbajozó fél a wannabe szupermodell Iza lesz. Viki, Zsófi és Aurelio Izára tette a jelét, Iza pedig Zsófira.  

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!