A Buzzfeed remek összeállítást készített a jeles alkalomból, hogy ma tíz éve ért véget a Jóbarátok sorozat. A legemlékezetesebb pillanatokat ragadták ki gifekben természetesen, mint például azt, amikor Monica egy pulykával a fején viccelődik Chandlernek, aki először vall szerelmet. Vagy azt, amikor Joey megpróbál franciául beszélni, és szerinte megy neki.

Monica, amikor elmagyarázza a fiúknak, milyen a jó szex, számokkal

A Jóbarátok sorozat 1994. szeptember 22-én került először képernyőre, se mobiltelefon, de internet nem volt akkor még, maximum halovány gondolat volt mindkettő valaki fejében. A sorozat 2004. május 6-án ért véget, ekkor költözött máshova a baráti társaság, és váltak el egymástól végleg: Phoebe hozzáment Paul Ruddhoz, Monica és Chandler ikreket fogad örökbe, és a kertvárosba költöznek, Joey Los Angelesben próbál boldogulni színészként, Rachel és Ross pedig újra megpróbálják együtt.

Azt az egyet nagyon lehet sajnálni, hogy a magyar televíziócsatornák valamiért imádják nem sorrendben leadni a sorozatokat, így a legtöbbször újra és újra ugyanazokat a részeket kell megnézni. Aki nem látta volna teljes egészében mind a tíz évadot, dvd-n egyszer nézze meg, enélkül nem szabad meghalni. Ide kattintva megtudhat 25 olyan dolgot, amit biztosan nem tudott a sorozatról.

Kommentelne? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!