Nkuya Sonia friss Facebook bejegyzésében reagál a Blikk mai cikkére, ahol azt írják, hogy a Megasztár felfedezettje bújkál férje elől gyermekével, sőt, kiskorú kiadatásának megtagadása miatt még a rendőrség is körözi, és eltűnt a kislánya apja elől. 

„Nem Bujkálok! A Kislányom biztonságban van! A Kislányom apukája ellenem akarja felhasználni az ártatlan kisgyerekünket, bosszúból, kiszakítva az igazi környezetéből, tőlem, a nagymamájától, azoktól akiket tényleg ismer és szeret! Irreális az egész! A lényeg hogy ő ne sérüljön, minden csak is az ő érdekét szolgálja az ő védelmében megyek el a végsőkig addig, AMÍG az ítéletet felül nem vizsgálják...Nem beszélve arról hogy nem verőlegényekkel kellene a házhoz érkezni ... ha normális lenne szegény ez az egész nem történhetett volna meg!" – írja mai bejegyzésében. 

Csaknem egy hónapja jogerősen a bíróság úgy döntött, a hágai egyezmény alapján Annabella apukája hazaviheti eredeti otthonába a kislányát, azonban az énekesnő ezt másképp szeretné. Egy márciusi posztjában írta, hogy „A gyeremekemet külföldön hoztam világra, ettől még az otthona ITT van Budapesten." A Blikk ráadásul azt írja, hogy azóta el is tűnt: 

„Április 30-ig kellett volna átadnia nekem a kislányunkat. Az utolsó határidő 5-e volt, de Sonia egy hónapja elérhetetlen, megváltoztatta a telefonszámát. Kerestem a munkahelyén is, azt mondták, két hete nem dolgozik, ezért hívtam a rendőröket, akik a jogerős végzés alapján bejöttek velem Sonia ismert lakhelyére" – mondta a Blikknek a Matt Diamond néven ismert rapper, aki Londonban él.

A lap információi szerint a VII. kerületi rendőrkapitányság hétfő éjjel a bíróság döntése alapján körözést adott ki Sonia ellen. Kerestük a rendőrséget, hogy többet megtudjunk az ügy részleteiről, de egyelőre nem válaszoltak.