VV Iza a mindigcuki VV Zsófit hívta az utolsó párbajra, azzal magyarázta, hogy benne csalódott a legnagyobbat. Aurelio és Viki így bekerültek a fináléba, és készülhetnek a főnyereményre, vasárnap dől el, ki visz mindent.

A csütörtök esti összefoglaló egy része az exvillalakókkal telt, mindenki megkedvelt mindenkit, és szomorúan búcsúzkodtak egymástól. VV Attila próbálta szembesíteni VV Zsófit a gyengeségével, hogy hiszékeny, de feltehetően ő maga is megdöbbent a reakción: VV Zsófi elhitte, hogy létezhet repülő kutya, és sírt is. Később azt is elmondta a riportszobában, hogy számára egészen elképesztő felismerés az, hogy őt van, aki átveri, sose hitte volna. VV Zsófi furcsa kapcsolata az étellel folytatódott, megkérdezte szusievés közben, hogy a feketét is meg lehet-e enni – még a VV6 elején a póréhagymára csodálkozott rá, mert még olyat sose látott.

Aurelio próbálta Seherezádét befűzni, adott neki egy baseball sapkát, majd azzal bókolt neki: olyan csaj vagy, akit nemcsak megcsinálnálak, hanem el is vennélek feleségül, mondta. A búcsúzkodáskor azonban Seherezádé alig akarta megölelni Aureliót, és még fintorgott is, amikor átölelték egymást.