Igaznak tűnik a mondás, hogy a magyar csajok a legszebbek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Dwayne 'The Rock' Johnson, a hatlmas izomkolosszus szexi, dögös magyar csajokat lájkol a Facebook-on. Persze teszi ezt az után, hogy ismerősnek jelölte őket. Mindenesetre nem aprózza el a dolgot, minden egyes dögös képnél kifejezi tetszését. 

Nézze meg a lányokat közelebbről is! Kattintson a képre a galériáért: 

Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Szikla néven is elhíresült Dwayne Johnson, aki nem mellesleg pont Magyarországon forgatta a Herkulest, gyakran fordul meg az edzőteremben is, így nem csoda ha felkeltették figyelmét a magyar szépségek. De végignézve Nagy Bettina, háromszoros fitmodell világbajnok, és Jasztrab Katalin, bodyfitness versenyző személyes profilját, nem fér hozzá kétség: bizony nem udvariasságból kattint. 

„Sajnos személyesen nem ismerem őt, de nemrég jelölt be ismerősnek, és azóta elég sok képemet lájkolta" – mesélte lelkesen a Velvetnek Jasztrab Katalin, az F&M fitness and more személyi edzője, akinek minden esélye megvan, hogy személyesen is találkozzon a sztárral. Idén ugyanis az Arnold Classic USA-n 3. helyezést szerzett, és miután szövetséget váltott, a WBPF tagjaként úgy érzi, már minden segítséget megkap ahhoz, hogy jó eséllyel világbajnok legyen. Ha pedig így történik, talán Rock nem csak virtuálisan fogja kifejezni tetszését, hiszen valószínűleg ő is ott lesz a következő versenyen.