Berki Krisztián - nem a tornász, hanem a vasalós - mi mással lepte volna meg a lányát, mint csekély mennyiségű arannyal?

A keresztelőkre szokás valami értékeset venni, a keresztszülők általában ékszert vagy ezüst étkészletet, tálat, hasonlókat adnak a csöppségeknek.

Berkinek persze ennyi nem elég, elcsattogott tehát Klapka Györgyhöz, és némi aranyra alkudozott - írt a Bors erről az izgalmas hírről.

„Nem akartam valami ripsz-ropsz kacatot adni neki, amit általában ilyenkor szoktak a szülők. Inkább valami olyat, aminek haszna is van, értékes, tartja az árát és esetleg befektetésnek is megfelel. Arra gondoltam, hogy veszek neki öt kiló aranyat egykilós tömbökben."

Berki szereti a tömböket, mert szépek és látványosak, ráadásul az eperhez hasonlóan ennek is csökkent az ára, kb. 9 millió ft egy kiló.

„Elmondtam neki, hogy mit szeretnék, de sajnos kifogyott a tömbökből, mert sokan viszik. De mutatott nekem egy nagyon szép háromkilósat" – részletezte a testépítő, aki készpénzzel fizetett végül 27 millió forintot. Pamela a hírek szerint nem jött lázba az aranytól.