Kölcsönautó, lopás tartozás - ezekkel a hívószavakkal indít a Blikk egyik mai hírében, melynek főszereplője L. L. Junior.

A történet szerint a rapper egy kölcsönautóval gyorsan hajtott, plusz némi parkolási bírságot is felhalmozott.Az autó tulajdonosa ráadásul nyugdíjas, Papp Sándortól havi 46 forintot vonnak le a két évvel ezelőtti dolgok miatt. 

„Kölcsönadási szerződést írtunk alá Lesi Lászlóval, ismertebb nevén L. L. Juniorral, vagyis kölcsönadtam neki a C220-as Mercedesemet, aminek ő az összes költségét átvállalta, a biztosítást és a havi törlesztőrészletet is. A családunknak volt másik ­autója, a lízinget nem tudtuk volna fizetni, Juniornak pedig ez kapóra jött, szüksége volt egy autóra, amivel tudott „jaszkarizni", így elvitte a kocsit." - részletezte a lapnak a történteket.

Aztán jöttek a bírságok, és Papp Sándor fizetett is, eközben pedig szólt a zenésznek, hogy jó lenne, ha rendezné a számlát. Sikerült 480 ezer forintot elautókázni, amit végül ki is fizetett.

A második körben még 300 forint jött össze, de ebből 126 ezer forintot nem fizetett ki Papp. Ezt vonják most a nyugdíjából.

„Nem bírom már ezt a terhet, szeretném, ha Lacika megadná a tartozását, de nem veszi fel a telefont. Amikor véletlenül sikerül elérni, akkor meg csak ígérget, hogy vasárnap eljön, és kifizeti. De melyik vasárnap? Valahogy soha nem érkezik meg. Minden papírt összeszedtem már, jártam közjegyzőnél, ahol kiderült, másoknak tartozik, emiatt pedig már végrehajtás van a lakásán" - mesélte a férfi.

Ráadásul a kocsit azóta ellopták, ráadásul úgy, hogy Junior egy haverjának adta kölcsön. A biztosító nem fizet, mert „olyan személytől tűnt el az autó, aki nem volt jogosult használni", így a 4 milliós hitelt is ki kell fizetnie.

Szerencsére Junior a lapnak azt mondta, ha tartozik, fizetni is fog. – Nem vagyok biztos abban, hogy minden bírságot nekem róttak ki, de ha így van, és ezt igazolni is tudják, akkor kifizetem az összeget – ígérte Junior.