Úgy tűnik, a Való Világ befejeződésével egyre több románcról hallani, míg Simon és Charlotte, illetve Zsolt és Dorka a villán kívül már nem annyira akartak egy párt alkotni, addig nem csak Iza és Krisztián tartósnak bizonyuló románca okoz meglepetéseket: VV Zsófika ugyanis nem csak a villa falain belül gerjedt rá a korábbi valóvilágos Attilára, hanem immár a való életben is:  együtt ebédelgetnek, kocsikázgatnak és vásárolgatnak is. 

– Egyelőre az a cél, hogy jobban megismerjük egymást. Nem tagadtam a villában sem, hogy szimpatikus volt nekem Attila, kedveltem a titokzatosságát, most pedig egy kicsit talán közelebbről is megismerhetem – magyarázta a Blikknek Zsófika, aki azt is hozzátette, nagyon élvezi, hogy végre a villa falain kívül lehet.

Mindeközben Aurelio üvöltve örül nyereményének és világra szóló bulikat csap, ahol - kapaszkodjanak meg - eddig még nem csajozott. Annyira várta, hogy a barátaival bulizhasson, hogy a neki rendezett bulin, hiába rajongták körbe a lányok,  ezúttal senkivel sem szexelt.