A Barátok Közt rajongóinak élete már január óta nem teljes, a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit ugyanis akkor lépett ki a sorozatból. Most viszont jó hírünk van, a Blikk szerint Ábrahám Edit ugyanis visszatér!

"Bár nem a stúdióban forgattunk, de így is nagyon jó volt újra a kollégákkal lenni. Nagyon élvezem a szabadságot, szeptembertől viszont tervezem, hogy újra munkába állok, de hogy pontosan mivel is szeretnék foglalkozni, az egyelőre maradjon az én titkom" – mondta a Blikknek Ábrahám Edit.

Ha már ez is elég nagy spoiler volt önnek, akkor most ne olvasson tovább, mert most azt is megtudhatja, hogyan tér vissza Berényi Claudia:

A történet szerint Claudia a Comói-tó partján pihen szerelmével, ezért a Berényi Kft. ügyeit átmenetileg Attilára bízta, Claudia azonban annyira jól érzi magát a festői környezetben, hogy egyelőre nem tervezi a visszatérést, ami Miklósnak egyáltalán nem tetszik. Ez ugyanis egyet jelent azzal, hogy továbbra is Attila viszi a cég vezetését. Aztán Claudia és Miklós mégis találkozik egymással, méghozzá Milánóban.